Sturen op Geluk

In mijn blog ‘Invloed op Geluk‘ vertel ik hoe ik door HOPE XXL, een Duivens initiatief waarin jongeren gaan voor een gelukkige wereld, ge├»nspireerd raakte door geluk. Precies in die periode stelde ik mij de vraag wat mijn ambities waren in de lokale politiek. Niet toevallig dus dat ik het coachingstraject ‘Mijn Droom in actie’ won van gelukslobbyist Irene Janssen. Zij gaf mij het lef om aan de slag te gaan met het Lokaal Alternatief verkiezingsprogramma ‘Voor een gelukkig Duiven’. En niet zonder resultaat: Lokaal Alternatief bleef veruit de grootste politieke partij in Gemeente Duiven en ik mocht wethouder worden. Als wethouder Duurzaamheid, Natuur & Landschap, Vrijetijdseconomie & Evenementen en Kunst, Cultuur & Erfgoed focus ik op het geluk van de inwoners van Duiven, Groessen en Loo. Om beter te kunnen sturen op geluk, volg ik de cursus ‘Beter Beleid door Sturen op Geluk‘.

Ondertussen nam ik ons kersverse college in mijn Geluksbus mee naar Gemeente Roerdalen waar zij werken rondom Klein Geluk in Roerdalen. De komende tijd werken we Geluk in Duiven en de rol van de gemeente verder uit. Blijf me volgen en ik houd je op de hoogte!